1 NAPOS MOHÁCSI VÁROSLÁTOGATÁS
Barangolás Mohácson és környékén
Busójárás - Poklade, poklade!
Duna
Érdemes megtekinteni látnivalóinkat! - Városlátogatás
Ifjúsági üdülési ajánlatok
Kerékpár, kajak és kenu kölcsönző
Mediterrán üdülés, igényes környezetben
Városnéző kis vonat
Veterán kerékpár kölcsönző
Mediterrán üdülés, igényes környezetben

 A Duna jobb és bal oldalán

Bármire is vágyunkk a vakációja idején, többségünk lazítani akar, várost járni, múzeumokat nézni. Sportolni vagy testben, lélekben felfrissülni egy kellemes szálláshelyen a városban vagy falusi vendéglátónál. Borok és ételek „társaságában” múlatni az időt. Mohácson és a sokszínű kistérségben mindezt megtalálhatja…

Kultúra és felüdülés

Elhelyezés: családias panziókban a város központjában, csendes, nyugodt környezetben. A szobákban 2-3-4 ágy található, tévé, telefon áll a vendégek rendelkezésére.


Étkezés: bőséges reggeli. Ebédet és vacsorát kínáló szolgáltatók a szálláshelyektől 100 méteres körzetben találhatók, itt megízlelhetik a magyar gasztronómia mohácsi ínyencségeiket. Esténként zenés szórakozást kínálnak a vendéglők.


Programlehetőség: kirándulás, egyéni és szervezett turistautak, múzeum (állandó néprajzi kiállítás és időszakos tárlatok), szervezett városlátogatás, fürdési lehetőség a város újonnan megnyílt termálfürdőjében (szauna, masszázs, egyéb szolgáltatások). Nyáron a Duna homokos strandján fürdési és pihenési lehetőség, csónakázás, hajózás, horgászat. Szép élményt ígér a lovaskocsis városnézés, ill. kirándulás. A sokszínű, különleges busójárás hangulatából is megérezhetnek valamit a városban a farsang időszakán kívül is, ha ellátogatnak a Busóházba vagy a busómaszkfargó-műhelybe.



Elérhetőség:

További információk a helyi Tourinform irodától:
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.,
69/505-515,
mohacs@tourinform.hu


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Térfigyelő kamera
 
 
Városi TV Mohács
Üzenjen nekünk !!