Színek, hangulatok, dallamok | 2022-07-04


Színek, hangulatok, dallamok

Sikerrel zajlott
a 15. Tamburafesztivál

Új helyszínen mutatkozott be a közönségnek Mohács hagyományos zenei programja, a Tamburafesztivál. A Deák téren tizenötödik alkalommal sorakoztak fel a műfaj kiváló képviselői, hogy ízelítőt adjanak e zenei világ sokszínűségéből. A 2007-ben életre hívott nagyrendezvényen ezúttal nyolc együttes játékában gyönyörködhettünk egészen estébe nyúlóan.

De nem csupán a zenei élményt kerestük, hanem árnyékot is június 18. szombat késő délutánján, hiszen a nap ekkor még olyan erővel tűzött, hogy a többség igyekezett is kitérni a forró sugarak elől. Mielőtt a zenészek a húrokba csaptak volna a színpadon, Cserdi Áron alpolgármester köszöntötte a fesztivál résztvevőit és a szép számú közönséget.

Az immár 15., jubileumi eseményen a Planina Orkestar, a Komšiluk Együttes, Versendi Kovács József és családja, az Amari Familija Tamburazenekar, a  Borvirág Zenekar, az Orkestar Glasovi, a Danubia Zenekar, a Söndörgő, a Magyarkanizsáról érkezett Tiszamenti Tamburások, valamint a ®gano Tamburazenekar játszott a megjelent érdeklődőknek. De nem csupán hallgatni lehetett a remek muzsikát ezen az estén, táncolhattunk is rá: a fellépők műsora után az Orkestar Baranja utcabálja egészen hajnalig tartott…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Térfigyelő kamera
 
 
Városi TV Mohács
Üzenjen nekünk !!